Cercle Català de Marsella

Moltes gràcies per interessar-se pel Cercle Català de Marsella, entitat sense propòsit de lucre que treballa per la difusió a Marsella i la seva àrea d'influència de la cultura i l'actualitat catalanes i que agrupa a les persones, especialment residents a Marsella o a la Provença, però no exclusivament, que comparteixin aquest interès comú.
Per al manteniment de llurs activitats, el Cercle Català de Marsella ha establert una quota més que mòdica de la que l'informarem, junt amb d'altres detalls interessants, si ens contacta per algun d'aquests mitjans:
  • El nº de telèfon 04 91 62 16 32, si truca des de França
  • El nº 00 33 4 91 62 16 32, si truca des de fora de França
  • El correu electrònic: cercle.cat.mar@free.fr
  • El següent formulari, omplint les dades de contacte necessàries per donar-li resposta i fent clic sobre el botó "Enviar".
Completi el seu missatge aquí sota, si és necessari:

Ompli les dades necessàries per donar-li resposta
(si ens informa de l'email, aquest cal entrar-lo dues vegades a efectes de comprovació)
Nom i cognoms:
Telèfon(s):
E-mail:
Repetir e-mail:

                                       


I M P O R T A N T

Per comprovar, si s'escaiés, la fiabilitat de la informació tramesa, l'adreça IP del seu ordinador, 3.84.186.122, s'adjuntarà a la resta de dades quan faci clic a "Enviar".

D'acord amb les disposicions vigents sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem de que les dades facilitades mitjançant aquest formulari NO s'incorporaran a cap fitxer de dades personals i únicament seran tractades per donar resposta a la seva petició.

INFORMI'S SOBRE LA POLÍTICA DE PRIVACITAT DEL CERCLE CATALÀ DE MARSELLA, FENT CLIC AQUÍ

AVÍS LEGAL
Amb el suport de:
Conseil General - Departement Bouches-du-Rhône Comunitats Catalanes de l'Exterior Generalitat de Catalunya - Secretaria d'Afers Exteriors
Pàgina allotjada a l'espai gratuït de www.flog.cat per a comunitats virtuals en català.
  © Cercle Català de Marsella