Nº 3 / Març 2.013 – Notícies i Calendari

 

CATALUNYA ÉS UNA NACIÓ!

Què passa al Cercle Català de Marsella?  
Aneu a:

També podeu anar a:
                    prouvènço-informations
Sanefa8cA la vostra agenda marqueu la data del 13 d’abril d’enguany. A Perpinyà cal anar-hi. Per la terra, per la llengua, per Catalunya!
Sanefa8cEl proppassat 26 de gener, Ripoll inaugurava la seva condició de Capital de la Cultura Catalana 2013. A l’acte, que tingué lloc al Monestir, hi assitiren Ferran Mascarell, Conseller de Cultura del Govern de Catalunya, Carme Crespo, Regidora de Cultura de Tarragona, Xavier Tudela, president de Capital de la Cultura Catalana, Jordi Munell, Alcalde de Ripoll i Ramon Santanach, regidor de Cultura de la ciutat. Si voleu estar informats del programa d’actes, aneu a: www.ripoll2013.cat.
Sanefa8cEl nostre amic, en Gildas Girodeau, pel seu llibre «La Paix plus que la verité» ha obtingut el Premi virtual del «polar» 2012, que concedeix www.rayonpolar.com. Felicitacions!
I penseu a comprar el llibre!

Sanefa8cUna tarda a marcar d’una pedra blanca: La conferència d’Emmanuelle Hospital, sobre la vida i l’obra d’Antoni Tàpies, que fou seguida atentament pel nombrós públic que emplenava la sala Phocèa de la Cité des Associations.
Sanefa8cL’aniversari del Rey de todas las Españas, sembla que serà força aigualit. A més del disgust dels gendres que les erren una desprès de l’altra, hi ha males llengües que deixen anar que dels negocis del «gran jugador d’handbol», a la Casa Reial tothom en tenia coneixement. Als armaris, quan si posen les arnes, malament rai! I, si plegués, com ha fet el Papa?

CALENDARI DEL MES

ELS DIMECRES
Cursets de Català
Primer Curs, de les 16:30 h. a les 18 h.
Segon Curs, de les 18 h. a les 19:30 h.
Cité des Associations
93, La Canebière

Dissabte, 9
Caminada memorial
Borredon
Camp de Septfonts

A les 9h.30 del matí
Trobada a l’estació
Organitza:
Mémoire de
l’Espagne Republicaine
jose.gonzalez44@wanadoo.fr

Del 22 al 25
Paris
Porte de Versailles

Salon du Livre
Les lletres de Romania
seran les invitades
Barcelona
ciutat invitada

Fins el 30 de març
Centre international
de Poesie de Marseille

Vieille Charité
Podeu visitar
l’exposició del gallec
Emilio Araúxo

M A R S E L L A

Dissabte 16, a les 4 de la tarda
Cité des Associations – Sala Phocèa
93, La Canebière
Conferència
Catalunya, nou estat d’Europa?
A càrrec del senyor Salvador Milà
Diputat al Parlament de Catalunya

 

* * * * *

Donatius: Jacqueline Martínez, 10 €; Denisa Casademont, 10 €; Henri Enrich, 15 €; Josep Llorens, 20 €; Robert García, 35 €; Jean-Louis Bérard, 30 €; Claudi Pons, 30 €; Miquela Rof, 12 €; Albert Bachs, 10 €; Joan-Claudi Prujà, 5 €; Nicole Bastelica, 30 €; Carme Fondevila, 30 €; Joan Estracc, 10 €.

* * * * *

Nous socis: Cristià Rodríguez, Rosa Maria Novellas.

* * * * *

Socis, penseu a fer efectiva la vostra cotització pel 2013 que ha estat mantiguda a 20 € anuals. Lectors del Butlletí, feu-nos arribar la vostra suscripció de 12 €. Ens ajudareu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *