Nº 1 / Gener 2.015 – Tresors del patrimoni de la Catalunya Exterior – La Casa de la Ràdio i la Televisió de Samazan, Vall del Garona, Òlt i Garona, Aquitània (França).

 

Tresors del patrimoni de la Catalunya Exterior

La Casa de la Ràdio i la Televisió de Samazan
Vall del Garona, Òlt i Garona, Aquitània (França)

CasaRadio

La Casa de la Ràdio i la Televisió és un equipament cultural i pedagògic amb seu a la localitat occitana de Samazan (Vall del Garona, departament de Lot-et-Garonne [Òlt i Garona], regió d’Aquitània, Estat francès), seu oficial i permanent de la Xarxa Euroregional de Ràdio i Televisió Sense Fronteres (TSF Network) i del Centre Català d’Occitània (entitat catalana a l’exterior fundada el 26 de desembre de 2011).

La Casa de la Ràdio i la Televisió es troba en una antiga casa senyorial de finals del segle XIX i té com a objectius la promoció, divulgació i recuperació de la història de la ràdio i la televisió, la formació als professionals dels mitjans de comunicació i el foment de l’interès del públic escolar cap al món audiovisual. Fundada el 2009 a Barcelona, la Casa de la Ràdio i la Televisió ha traslladat i fixat la seva seu a Aquitània amb l’afany d’esdevenir un referent d’àmbit euroregional i transfronterer dins la seva temàtica.

L’il·lustrador figuerenc Albert Alforcea n’ha creat una imatge, reproducció fidel de la façana principal de la Casa de la Ràdio i la Televisió, amb el campanar de l’església de Samazan en segon terme.

Més informació a: http://www.casaradiotv.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *