Abril / Juny 2.017 – Vida del Cercle

 

VIDA DEL CERCLE

Cette année nous avons fêté la Sant Jordi la semaine du 25 au 29 avril. Comme chaque année nous avons été accueillis par la librairie La Touriale.
 
                     
 
Enguany hem celebrat la diada de Sant Jordi durant la setmana del 25 al 29 d’abril. Com cada any, la llibreria La Touriale ens ha obert les seves portes.


Roger notre professeur va nous quitter et repartir vers sa chère Catalogne. Nos cours de catalan se sont tenus dans la bonne humeur tout au long de ces deux dernières années. Francesc nous avait donné le goût de cette langue et de son histoire durant de nombreuses années. Avec de nouvelles idées, Roger est arrivé à nous faire parler, chanter, écrire des poèmes, inventer des histoires et même composer un petit livre qui raconte nos histoires respectives et notre relation avec la langue catalane. Nous sommes devenus les meilleurs élèves, c’est Roger qui nous l’a dit! Merci Roger.

En Roger, el nostre professor, ens deixa per tornar a la seva estimada Catalunya. Els nostres cursos de català s’han desenvolupat al llarg d’aquests darrers dos anys en un ambient sostingut de bon humor. En Francesc ens havia transmès el gust per aquesta llengua i la seva història durant molt de temps. Animat d’idees noves, el Roger ha arribat per fer-nos parlar, cantar, escriure poemes, inventar històries i fins i tot compondre un petit llibre que explica les nostres respectives històries i la nostra relació amb la llengua catalana. I nosaltres, a poc a poc, ens hem convertit en els seus millors alumnes, segons les paraules del mateix Roger! Gràcies, Roger.

Le repas d’au revoir au Pharo


Notre sortie vers la côte Bleue a été réussie. Deux groupes ont marché quelques heures sous le soleil de ce mois de mai avec Bertrand et Martine.

Ce moment convivial nous a permis de nous rencontrer , de dis-cuter et de goûter aux petits secrets culinaires de certains.

Nous recommencerons en 2018 et peut être même en automne!

La nostra sortida vers la Costa Blava ha anat d’allò més bé. Dos grups han caminat durant algunes hores sota el sol de maig amb en Bertrand i la Martine.

Aquest moment cordial ens ha permès de fer compartir un dia plegats, de conversar i de tastar els secrets culinaris d’alguns participants. Hi tornarem el 2018 i potser també abans, a la tardor !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *